Когато принц Хари се ожени за Меган Маркъл на приказна

...
Когато принц Хари се ожени за Меган Маркъл на приказна
Коментари Харесай

Колко уверена Меган Маркъл успокои „нервния“ принц Хари в деня на сватбата им

Когато принц Хари се ожени за Меган Маркъл на приказна кралска сватбена гала в Уиндзор, милиони хора го следиха по целия свят и за мнозина това като че ли бележат нова глава в историята на монархията - с обещанието за смяна във въздуха. В рамките на две години обаче двойката реши, че животът като работещи кралски особи не е за тях, и се реалокираха оттатък Атлантика, с цел да стартират нов живот в Калифорния.

Сега двойката чества шестата си годишнина от сватбата и един специалист, връщайки се обратно към магическата гала през 2018 година, изпълнена с романтика, твърди, че до момента в който Хари изглеждаше малко нервозен при започване на огромния ден на двойката, Меган изглеждаше уверена през цялото време.

Експертът - експерт по езика на тялото Дарън Стантън, говорейки от името на Betfair Live Casino - изясни, че до момента в който Хари е бил забелязан да чака пред олтара бъдещата си младоженка, съпроводен от брат си принц Уилям, той е изглеждал " нервозен ", само че незабавно щом се вгледа в Меган, която беше „ спокой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР