Бриджит Фонда бе една от големите холивудски звезди през 90-те

...
Бриджит Фонда бе една от големите холивудски звезди през 90-те
Коментари Харесай

Какво се случва с Бриджит Фонда

Бриджит Фонда бе една от огромните холивудски звезди през 90-те години. Родена и израснала в семейство на артисти (племенница е на Джейн Фонда), тя разумно следва актьорската кариера. Участва в огромни продукции като " Кръстникът ", " Неомъжена бяла жена ", " Терористката ".
 Шамарите с Дженифър Лопес, за които Джейн Фонда си спомня в Шоуто на Дрю Баримор
Шамарите сред Джейн Фонда и Джей Ло - още веднъж на дневен ред

И имало ли е извинения

Но през 2002 година Бриджит ненадейно се отдръпна от актьорството и до ден сегашен не се е прибирала в никакъв случай на снимачната площадка. И по всичко наподобява, че нейното решение е дефинитивно.

Наскоро Фонда направи рядка обществена изява. Докато бе на летището в Лос Анджелис, тя бе засечена от папараци и запитана какво се случва с бъдещето на филмовата ѝ кариера. Без съмнение Бриджит сподели, че е завършила с актьорството и даже назова себе си " цивилно лице ". Тя прецизира и, че по този начин се усеща добре и че няма режисьор, който би могъл да я убеди да " излезе от пенсия ".

От Daily Mail акцентират и, че 59-годишната актриса с днешна дата наподобява неузнаваема - и няма съвсем нищо общо с облика, който помним от годините ѝ в Холивуд. В обществените мрежи напоследък мрежи се разпространиха нейни скорошни фотоси. И е реалност, че Бриджит наподобява напълно друго. При това освен поради възрастта, само че и поради насъбраните килограми и небрежния, занемарен външен тип.

Но пък очевидно Бриджит се усеща щастлива с живота, който води понастоящем. От близо двадесет години тя поделя живота си с музиканта Дани Елфман, с който имат 18-годишен наследник.

Последната ѝ роля е в телевизионния мини сериал от 2002 година Snow Queen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР