Бременността е един от най-вълнуващите периоди в живота на една

...
Бременността е един от най-вълнуващите периоди в живота на една
Коментари Харесай

11 доста странни факта за бременността

Бременността е един от най-вълнуващите интервали в живота на една жена. Очакването на новия член на фамилията е доста прочувствено време, в което всеки родител се приготвя за огромното събитие. Знаете ли обаче, че има няколко доста странни обстоятелството, които в случай че е допустимо в никакъв случай да не сте чували. Ето кои са те:
1. Много бременни настояват, че размерът на краката им нараства и след бременността стартират да носят обувки, които са с един номер по-големи от преди да забременеят.
 7 ранни признака, които демонстрират, че си бременна 7 ранни признака, които демонстрират, че си бременна
Очакването на втората чертичка на теста за бременност от време на време може да е доста изнервящ интервал, изключително когато си нетърпелива. Днес ще...
2. Бебетата могат да си смучат пръста в утробата, да си играят с пъпната шнур и да виждат светлината, която „ влиза “ през кожата на корема.
3. По време на бременността матката на дамата се уголемява от размер на праскова до размер на огромна любеница. И всичко това единствено за 9 месеца!
4. Бебетата могат да усещат усета на храната, която майката приема в последните месеци на бременността. Това се случва посредством плацентата.
5. Жените могат да стартират да отделят мляко 1-2 месеца преди да родят, което е изцяло обикновено, тъй като тялото се приготвя за интервала на кърмене.
6. При дамите с по-малък бюст размерът на гърдите може да се усили двойно по време на бременността. След това несъмнено се връща към естественото, даже някои майки виждат понижаване на размера на бюста си.
 20-годишна схванала, че е бременна, едвам когато почнало раждането 20-годишна схванала, че е бременна, едвам когато почнало раждането
Жителка на бразилския град Касерис, щата Мату Гросу, разказала за изданието Unilad по какъв начин схванала, че е бременна чак, когато почнала да...
7. Бебетата отделят течности в корема на майка си... които просто си остават вътре, до момента в който и то е в утробата!
8. До 7-мия месец кожата на бебетата е транспарантна, тъй като липсва мастна тъкан и всичките им капиляри и венички прозират.
9. Някои майки могат да виждат и смяна на тена си по време на бременност, който по-късно се връща към естественото.
10. Ако условно кажем, че от 1 до 10 счупеният крайник боли 10, то майките споделят, че степента на болежка при раждане е сред 7 и 9.
11. По време на 9-те месеца бременност дамата употребява тоалетната толкоз постоянно, колкото би я употребила за 2 години интервал, в който не е бременна.
 Бременност и ковид - препоръки и предизвестия Бременност и ковид - препоръки и предизвестия
Безметежното успокоение не е част от позитивните резултати по време на бременност. Като допълнение към това се добави и коронавирусът S...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР