Бременните жени са афродизиак за комари и привличат неудържимо жилещите

...
Бременните жени са афродизиак за комари и привличат неудържимо жилещите
Коментари Харесай

Бременните - афродизиак за комарите

Бременните дами са афродизиак за комари и притеглят неудържимо жилещите инсекти.

Те са изключително апетитни за комарите заради високото си равнище на хормони, особено естроген. Надушват го безпогрешно отдалеко, написа " Мениджър ".

По-голямото количество кръв, което циркулира в бременната, както и по-бързата обмяна на веществата в организма ѝ също са стръв за кръвопийците.

И още една „ екстра “, която те няма по какъв начин да не оценят – по-високата телесна температура.

За да снесе яйца, женският комар би трябвало да пие топла кръв. И всеки, който качи над 37,8 градуса, става плячка. За това способства и по-учестеното дишане на бременната жена, която всекидневно компенсира умората с надълбоко или неведнъж вдишване на въздух. Въглеродният двуокис, който тя издишва, е сигнал, който насочва безпогрешно насекомите към нея.

Тялото отделя над 500 летливи химични субстанции. Голяма част от тези аромати работят като афродизиак за комара. Сред обичаните са кърма, пот, млечна киселина, пикочна киселина ...

Блондинките притеглят неудържимо крилата злина, а в случай че се облекат в черно, да вземем за пример (любимият цвят за комара) и се напръскат с парфюм, стават същинско лакомство.

Комарите предпочитат аромата на мускус. А стилните за този сезон ориенталски парфюми напълно отговорят на усета им. Избягвайте да се пръскате с тези ухания, в случай че не желаете да сте обект на особено внимание от страна на комара.

Малко са надеждните защитни ограничения, а бременността редуцира още повече броя им.

Ето какво може да извършите, тъй като нямате визия с какъв комар имате среща – тигров, папатак или елементарен, инфектиран или здрав.

- След дъжд и във влажни райони носете светли облекла с дълъг ръкав. Напръскайте ги с релелент.

- Репелентите отблъскват комара най-малко за 2-3 часа. Те съдържат друго количество интензивно вещество - от 7 до 25 %. Колкото е повече, толкоз резултатът е по-дълготраен. Проблемът е, че би трябвало да се пръскат и мажат върху кожата, а някои не са подобаващи за бременни. Те е по-разумно да се насочат към естествените, които съдържат растителни масла - карамфил, анасон, бяла ела и също могат да се пръскат върху облеклата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР