Бременната Преслава отказва да се преоблича и ходи с едни

...
Бременната Преслава отказва да се преоблича и ходи с едни
Коментари Харесай

Бременната Преслава не си сменя дрехите

Бременната Преслава отхвърля да се преоблича и върви с едни и същи облекла по всичките си участия, установи  HotArena .

Певицата не смъква обичания си черен потник, който за момента добре скрива заобленото й коремче. Към него поставя червен панталон и сандали с висок ток в същия цвят. Колкото и да я убеждават, отхвърля да се покаже пред почитатели в различен тоалет. 

Говори се, че звездата се тресяла от суеверия и по тази причина не желала да сменя облеклата си . По образеца на Едит Пиаф, която от началото до края на кариерата си излиза пред аудитория, облечена в елементарна черна рокля, Преслава решила също да се придържа към еднообразието. Много държала на своя обичан потник и впития си панталон с алените сандали. Не можела да излезе на сцената, в случай че най-малко два от трите детайла не участват в облеклото й. Както се вижда от фотосите, понякога певицата от Добрич си разрешава да махне потника, само че този, който поставя на негово място, наложително също е черен и сходна кройка. Единствената разлика, която позволява, е в щампата. 

Освен поверие, другото пояснение за склонността на Преслава да заобикаля преобличането е в спестовността. Твърди се, че мъжът на певицата – Павел Лазаров, напълно не бил толкоз богат, за колкото тя в началото го считала . Затова се налагало да заобикаля непотребни разноски, изключително в този момент, когато участията й понижават поради бременността. Звездата считала, че най-лесно е да се откаже от специфичните облекла за бременни, които след няколко месеца към този момент няма да й трябват. По същия метод преди време постъпи и Деси Слава. Тя ходеше по участия с общо три рокли в изцяло идентични кройки. За разлика от колежката си обаче, русокоската ги сменяше всяка вечер. 

Преслава към този момент отхвърля да заяви тъкмо в кой месец на бременността е и по кое време се чака раждането . Прави усещане обаче, че именитите гърди на певицата порастват в пъти по-бързо от корема й. Колкото и да наедрява поради бременността, обиколката на талията не е в положение да надмине гръдната обиколка на звездата. Феновете й са сигурни, че тя към този момент носи единствено сутиени по поръчка, защото общоприетите размери надали й стават. „ Късметлийка! Хормоните й се отразяват добре на фигурата ”, завиждат колежки на добричлийката, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР