Бременната актриса показа своя личен оазис - макар и намиращ

...
Бременната актриса показа своя личен оазис - макар и намиращ
Коментари Харесай

Новият дом на Хилари Суонк – като частен ски курорт

Бременната актриса сподели своя персонален оазис - въпреки и намиращ се в планината, където има сняг. Хилари Суонк несъмнено може да се назова притежател на впечатляващ дом – тъкмо подобен, за какъвто е мечтала.

Изглежда в персонален проект Хилари Суонк има всичко, от което има потребност, с цел да е щастлива. Наскоро стана ясно, че, а със брачна половинка си живее в необикновен дом. Компания (засега) им вършат петте им домашни любимеца – осиновени кучета.

 Добави изложение

Хилари Суонк и обичаният ѝ Филип Шнайдер неотдавна приключиха основаването на мечтания си дом, а от Architectural Digest получиха цялостен достъп до впечатляващия парцел на звездата, намиращ се в Колорадо.

„ Търсех подобаващата земя, откогато бях в 20-те си години. Открих, че се усещам най-щастлива измежду природата и измежду животни. Да бъда заобиколена и от двете значи всичко за мен “, споделя актрисата.

 Добави изложение

Устойчивият дом е основан благодарение на дизайнера Марк Зеф и архитектите Джоди и Брус Райт. За началото на всичко Хилари разкрива:

„ Намерихме това парче земя от 168 акра, което е в действителност вълшебно. То като че ли ни зовеше и не можехме да спрем да мислим за него. Беше ужасно, че бяхме измежду природата. Не можем да забележим нашите съседи, никой от километри - просто имаме всичко тъкмо там “.

 Добави изложение

Когато фамилията почувства потребност още веднъж да бъде в огромния град, сигурно има тази опция. Двойката разполага с апартамент в Ню Йорк и дом в Лос Анджелис.

Планинското им леговище обаче е нещо друго – то е издигнато от рециклирани материали и екологично преправяне. Изглежда като частен ски курорт с обширни гледки към планините, панорамни прозорци, като в същото време дава топло и уютно чувство.

 Добави изложение

Всички фотоси на дома на Хилари Суонк в Колорадо може да видите в галерията:

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР