Бременна пакистанска жена заби пирон в главата си по съвета

...
Бременна пакистанска жена заби пирон в главата си по съвета
Коментари Харесай

Бременна пакистанка си заби пирон в главата, причината шокира света

Бременна пакистанска жена заби гвоздей в главата си по съвета на врач, който ѝ сподели, че това ще ѝ подсигурява раждането на момче, заяви Агенция Франс Прес.

Експлоатацията на лечители, чиито практики се коренят в мистичните суфистки предания, е необятно публикувана в Пакистан, където мюсюлманите са болшинство, макар неодобрението на някои ислямски школи.

В Южна Азия постоянно се има вяра, че синът обезпечава по-добра финансова сигурност на родителите, в сравнение с дъщерите.

Жената пристигнала в болница в северозападния град Пешавар, откакто се пробвала сама да извади пирона с клещи, споделя пред Агенция Франс Прес лекарят Хайдер Хан.
Тази евтина фалшификация бързо смъква холестерола
Консумацията на семена от сминдух оказва помощ за понижаване на равнищата на холестерола, написа Daily Express, базирайки се на проучване на Jo...
Прочети повече
" Тя беше в цялостно схващане, само че изпитваше големи болки ", споделя Хан, който отстранил пирона.

Майката на три дъщери споделила, че е бременна с друго момиче, добави лекарят. Рентгеновата фотография посочила, че петсантиметровият гвоздей е пробил горната част на челото на дамата, само че е пропуснал мозъка ѝ. Хан сподели, че за забиването му е употребен чук или различен тежък предмет.

Първоначално дамата споделила на личния състав на болничното заведение, че сама е забила пирона в главата си по съвет на лечителя, а по-късно декларирала, че той е направил това деяние.

Полицията в Пешавар се пробва да открие лечителя, с цел да го разпита.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР