Бременна ли е отново Жени Джаферович, или просто му е

...
Бременна ли е отново Жени Джаферович, или просто му е
Коментари Харесай

Бременна или дебела: Жени Джаферович стана двойна!

Бременна ли е още веднъж Жени Джаферович, или просто му е отпуснала края след зора в " Игри на волята " и се е отдала на безсистемно ястие?! Това се чудят консуматори в мрежата, видели последните фотоси на дамата на Ваня Джаферович.

Тя се появи на премиерата за другари на новата книга за потребно хранене на Славена Вътова и нямаше по какъв начин да остане незабелязана. Направи усещане и че Жени не смъкна необятното си палто от самото начало, явно, с цел да скрие тялото си, само че не й се получи.



И под палтото ясно се обрисуват едрите й форми, които са двойно по-големи от предходните, означиха консуматори. Самото лице на Евгения Джаферович е станало много по-кръгло и бузесто, по тази причина и някои взеха решение, че може да зарадва Ваня и отрочетата им с ново братче или пък сестриче.

По-вероятното обаче е Жени просто да се е отпуснала край трапезата, спокойна, че към този момент си е вкъщи измежду хората, които я обичат. Знаем, че тя се видя в знамение по време на риалитито, а и кой знае за какво не се радваше на зрителска благосклонност.

Припомняме, че хората не спираха да я плюят и упрекват в нарцисизъм, да я назовават надута и високомерна, и какво ли още не. Това не би понесло обикновено на никого, а пълнеенето от стрес е едно от най-честите неща.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР