Бременна жена от Пакистан си заби пирон в главата заради

...
Бременна жена от Пакистан си заби пирон в главата заради
Коментари Харесай

Бременна жена си заби пирон в главата, искала мъжко

Бременна жена от Пакистан си заби гвоздей в главата поради съвет на врач, който ѝ споделил, че това ще ѝ подсигурява раждането на момче.

Използването на лечители, чиито практики се коренят в мистичните суфистки предания, е необятно публикувано в Пакистан, където преобладаващото население е мюсюлманско, макар неодобрението на някои ислямски школи.

В Южна Азия постоянно се има вяра, че синът обезпечава по-добра финансова сигурност на родителите, в сравнение с дъщерите, съобщи Агенция Франс прес.

Жената пристигнала в болница в северозападния град Пешавар, откакто се пробвала сама да извади пирона с клещи, споделя лекарят Хайдер Хан. “Тя беше в цялостно схващане, само че изпитваше голяма болежка “, изяснява той.

Майката на три дъщери споделила, че е бременна с друго момиче, прибавя лекарят.

Рентгеновата фотография посочила, че петсантиметровият гвоздей е пробил горната част на челото на дамата. За благополучие той е пропуснал мозъка ѝ. Хан сподели, че за забиването му е употребен чук или различен тежък предмет.



Първоначално дамата споделила на личния състав на болничното заведение, че сама е забила пирона в главата си по съвет на лечителя, а по-късно декларирала, че той е направил това деяние.

Полицията в Пешавар търси лечителя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР