Бреговата охрана на САЩ съобщи, че са намерили доказателства за

...
Бреговата охрана на САЩ съобщи, че са намерили доказателства за
Коментари Харесай

Оушънгейт и бреговата охрана на САЩ: Екипажът на Титан е загинал трагично

Бреговата защита на Съединени американски щати заяви, че са намерили доказателства за имплозията на изчезналата подводница и са уведомили фамилиите и техните близки.
Фирмата " Оушънгейт ", която оперира подводницата " Титан " заяви, че пасажерите са мъртви и изрече съболезнования.
Ето го цялото изказване на компанията:
" Смятаме, че нашият основен изпълнителен шеф Стоктън Ръш, Шахзада Дауд и синът му Сюлеман Дауд, Хамиш Хардинг и Пол-Анри Наржоле за жалост са починали.
Тези мъже бяха същински откриватели, които споделяха характерен авантюристичен дух и дълбока пристрастеност към проучването и опазването на международния океан. Сърцата ни са с тези пет души и с всеки член на техните фамилии в този драматичен миг. Скърбим за загубата на живота и насладата, която те донесоха на всички, които познаваха.
Това е извънредно печален миг за нашите отдадени чиновници, които са изтощени и надълбоко скърбят за тази загуба. Цялото семейство на OceanGate е надълбоко признателно на безбройните мъже и дами от голям брой организации на интернационалната общественост, които експедираха широкообхватни запаси и работиха толкоз старателно по тази задача.
Оценяваме техния ангажимент за намирането на тези петима откриватели и техните дни и нощи на неуморна работа в поддръжка на нашия екипаж и техните фамилии.
Това е доста печален миг за цялата общественост на откривателите и за всеки член на фамилията на починалите в морето. С почитание молим да бъде зачитано персоналното пространство на тези фамилии в този най-болезнен миг. "
" Изказваме своите дълбоки съболезнования на фамилиите. Това е необикновено комплициран случай и работим, с цел да установим детайлите ", обявиха от бреговата защита на Съединени американски щати по време на конференция. 
" Намерихме 5 огромни парчета, които считаме, че са от " Титан ". Намерихме предната част на камерата. След това открихме другата част на плавателния съд. Открихме и опашния конус на подводницата на към 1600 фута от носа на потъналия транспортен съд " Титаник ". Ще продължим да претърсваме региона ".
От бреговата защита оповестяват, че към момента работят по уточняване на детайлностите за съответния интервал от време.
Това е " необикновено комплицирана среда " на морското дъно, на 2 благи под повърхността, споделя контраадмирал Джон Маугър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР