Бразилското крило на Барселона Рафиня заяви, че Световното първенство е

...
Бразилското крило на Барселона Рафиня заяви, че Световното първенство е
Коментари Харесай

Рафиня: Сега е моментът да съберем всички бразилци отново заедно

Бразилското крило на Барселона Рафиня съобщи, че Световното състезание е подобаващ миг още веднъж да се види възприятието за единодушие в бразилския народ.

Рафиня, който направи своя дебют за Бразилия през октомври 2021-а година, ще взе участие на първото си Световно състезание в Катар.

„ Готов съм за Световното състезание и работя интензивно, с цел да стигна до там допустимо най-добре, както физически, по този начин и душевен “, сподели Рафиня в изявление за уеб страницата на Барселона.

„ Атмосферата е на печеливш народен тим, окуражен и искащ да завоюва купата. Има положително въодушевление измежду всички. Не го усещам като напрежение, тим като Бразилия постоянно е кандидат за Световната купа или за различен трофей, за който се бори. Подкрепата на почитателите е естествена, тъй като ние сме първокласен тим с огромни имена “, добави той.

Рафиня се причисли към Барселона през юли от британския Лийдс, с цел да последва стъпките на бразилските митове Ромарио, Роналдо, Роналдиньо и Неймар на „ Камп Ноу “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР