Бразилският защитник Уолъс Оливейра е сред предложените футболисти за зимна

...
Бразилският защитник Уолъс Оливейра е сред предложените футболисти за зимна
Коментари Харесай

Предлагат на Левски нежелан в Челси бразилец

Бразилският бранител Уолъс Оливейра е измежду препоръчаните футболисти за зимна селекция на Левски, научи ТОПСПОРТ . Бранителят е свободен сътрудник сега, а за последно е бил част от британския гранд Челси.

Уолъс е на 24 години, а в кариерата си с изключение на в Челси, е носил за малко и екипа на Интер. Юноша е на Флуминензе, където изкарва два сезона - сред 2011 и 2013 година. Макар че за този интервал от време записва единствено 21 мача, е видян от скаутите на Челси, които го притеглят в отбора.

Статистиката обаче демонстрира, че за лондончани Уолъс не е записал нито един формален мач в границите на 5 години. Изкарва няколко месеца чартърен в италианския Интер, за който играе 3 срещи. Следва преотстъпване във Витес, Карпи и Гремио, само че в нито един от изброените тимове не съумява да се утвърди, след което се завърща в Челси. Договорът му не е възобновен и от лятото на 2018 година става свободен сътрудник.

Уолъс се състезава на позицията десен бек, където Левски се нуждае от укрепване. На този пост отборът на Славиша Стоянович разполага единствено с Милош Цветкович, който на всичкото от горната страна е допустимо да не получи нов контракт.

 Шефовете на Левски ядосаха Славиша Стоянович, клуб от Катар желае треньора
Шефовете на Левски ядосаха Славиша Стоянович, клуб от Катар желае треньора

Ще остане ли при " сините "?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР