Бразилският полузащитник на Лудогорец - Густаво Нонато, говори за предаването

...
Бразилският полузащитник на Лудогорец - Густаво Нонато, говори за предаването
Коментари Харесай

Нонато: Целта ми е да повторя историята на предните бразилци в Лудогорец

Бразилският полузащитник на Лудогорец - Густаво Нонато, приказва за предаването DIEMA SPORT и адаптацията си в Разград преди основния мач на " орлите " от групите на Лига Европа с Реал Бетис на " Хювефарма Арена ". Нонато се сети за първия мач сред двата тима в Севиля и той смята, че Лудогорец е играл доста добре на " Бенито Виямарин ", каквото е мнението и на множеството критици.

Нонато, на следващия ден ви чака сложен противник. Какво би трябвало да извършите против Бетис, с цел да вземете най-хубавия вероятен реузлтат?

Знаем с какво качество разполага тима им. Те имат голям капацитет. Намират се в отлична форма в шампионата. Въпреки това ние отидохме да играем в Испания против тях и се справихме добре. Сега играем пред почитателите си на личен терен. Способни сме да изиграем мощен мач и да подарим 3 точки на феновете ни.

Спомена първата среща с Бетис в Испания. Какво би трябвало да подобрите, с цел да вземете по-добър резултат на следващия ден. В Севиля имахте своите шансове най-малко за точка, само че не успяхте.

Изиграхме страховит мач против тях. Не вкарахме някои чисти положения. Във фаза отбрана можем да бъдем по-агресивни. Не би трябвало да им разрешаваме да стрелят. Имат съществено качество и мощни футболисти, които могат да вземат решение всяка среща. Това е, което може да създадем по-добре, с цел да изиграем даже по-силен мач.

Имате своите шансове да завършите на едно от първите две места в групата. Ще се концентрирате ли върху това или ще мислите по-скоро за утрешния мач?

Всеки знае, че нашата цел постоянно е първото място. Знаем, че ще бъде мъчно. Знаем обаче и че сме способни да го реализираме. Утре ще е огромно предизвикателство. Искаме да покажем на Европа силата ни.

Знаем, че бразилците постоянно демонстрират качествата си в европейските клубни шампионати. По-уверен ли си, откакто ввече изигра мощни мачове в шампионата против Рома и ХИК?

Представянето ми на терена е цялостен развой. Всеки ден се пробвам да покажа капацитета и качествата си. Уверен съм освен в личните си качества, само че и на всички в тима, които ще бъдат на терена на следващия ден.

Утре ще бъде 10-ия ти мач за Лудогорец. Как се чувстваш в България и Разград?

Харесвам страната. Постепенно се приспособявам. За момента ми харесва да пребивавам тук. Градът ме посрещна доста добре. Благодарен съм за това и ще се опитам да се отплатя на следващия ден.

Лудогорец има чудесна връзка с бразилските футболисти. Чувстваш ли сходно нещо, тъй като през годините в Разград са играли доста мощни твои сънародници с голям капацитет и чудесна реализация.

Знам за тази връзка. Чух се с някои от някогашните футболисти на Лудогорец, преди да дойда тук. Една от задачите им е да повторя тяхната история. Дано мина по техния път в тима и в България. Знам, че тук обожават бразилците и метода, по който играем. Благодарен съм за това!

За край може ли да ни кажеш с кои играчи си разговарял, преди да дойдеш тук?

Говорих със Сисиньо и Марселиньо. Също по този начин се обадих на Пауло Аутуори. Те ми описаха доста за Лудогорец и за страната. Направих своя избор и към този момент съм благополучен тук.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР