Бразилският нападател от националния отбор по футбол и играч на

...
Бразилският нападател от националния отбор по футбол и играч на
Коментари Харесай

Обвиниха футболната звезда Неймар в изнасилване

Бразилският нападател от националния тим по футбол и състезател на френския клуб Пари Сен Жермен Неймар е упрекнат в обезчестяване, съгласно „ GloboEsporte.com “.

Според източника жена, чието име не се загатва, твърди, че Неймар я е изнасилил по време на престоя си в Париж. Според дамата закононарушението е осъществено на 15 май в хотел във френската столица. Младата жена е подала тъжба в Бразилия, защото се е страхувала да се обърне към полицията в друга страна, съобщи БГНЕС.

Представителите на Неймар сега не разясняват появилата се информация.

Неймар е участник в бразилския народен тим по футбол, който се готви да взе участие в Копа Америка. Наскоро той бе лишен от капитанската лента в отбора на Селесао и тя бе връчена на Дани Алвес, съотборник на Неймар в ПСЖ.

Бащата на Неймар, който е и негов сътрудник, разяснява обвиняванията към сина му в обезчестяване. Според Неймар да Силва, футболистът в действителност е правил секс с дамата, която го упреква, само че това е станало по взаимно единодушие.

" Това е сложен миг. Ако не успеем бързо да потвърдим истината, проблемите ще набъбнат лавинообразно. Ако се наложи да покажем известията на Неймар в WhatsApp и диалозите с тази жена, ние ще го създадем ", съобщи бащата на Неймар, представен от USA Today.

Той добави, че има налични фотоси и свидетелства, доказващи, че синът му е шантажиран. Ако се наложи, може да се стигне и до извънсъдебно съглашение.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР