Бразилският нападател Фернандо Виана се разделя с Ботев (Пловдив). Това

...
Бразилският нападател Фернандо Виана се разделя с Ботев (Пловдив). Това
Коментари Харесай

Бразилец си тръгва с разбито сърце от Ботев

Бразилският нападател Фернандо Виана се разделя с Ботев (Пловдив). Това стана ясно от обръщението, което той разгласява към последователите на тима в своя персонален профил във Facebook.

" Винаги ще бъда един от вас! Не мога да кажа какъв брой съм признателен за всичко, което сме изживели дружно, за поддръжката и обичта, които получих. Каква страхотна история направихме дружно: титли, исторически достижения и незабравими голове. Благодаря ви! От дъното на сърцето си се надявам, че съм Ви направил благополучен с работата ми. Никога няма да не помни всеки човек, който ме спираше по улиците на Пловдив и поглеждайки ме в очите ми споделяше думи, които постоянно ще ме вълнуват: " Обичаме те, Фернандо! " И аз Ви обичам! С разрушено сърце би трябвало да кажа сбогом! Но съм сигурен, че постоянно ще бъдем дружно. Бог да благослови всички вас! ", написа Виана.

27-годишният нападател се завърна в Ботев (Пловдив) през август от Гуарани с контракт до януари. През есента той записа 6 гола в 16 мача на " жълто-черните ", само че от управлението на клуба взеха решение да не се възползват от опцията за продължаването на договора му за още 18 месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР