Бразилският Куяба следи ситуацията с нападателя на ЦСКА - София

...
Бразилският Куяба следи ситуацията с нападателя на ЦСКА - София
Коментари Харесай

Бразилци следят Маурисио Гарсес

Бразилският Куяба следи обстановката с нападателя на ЦСКА - София Маурисио Гарсес. Футболистът прави доста мощен сезон, като досега има 12 гола и 4 асистенции в 38 мача във всички шампионати. Освен като централен нападател, през сезона 26-годишният футболист играе и в ролята на крило и даже халф-бек.

Шефовете на Куяба са доста амбициозни и с изключение на, че са назначили португалец за треньор - Антонио Оливейра, имат и някои познати футболисти в състава си. Един от тях е някогашната звезда на Лудогорец Джонатан Кафу, който към този момент е на 31 години и се прибра в родината си след престоя си в Бордо, Цървена звезда и арабския Ал Хазъм.
 В ЦСКА - София взеха решение за бъдещето на Гарсес и Кох В ЦСКА - София взеха решение за бъдещето на Гарсес и Кох
Маурисио Гарсес е благосъстоятелност на различен бразилски клуб - Бруске, с който има контракт до 2026 година. Той бе притеглен в ЦСКА - София чартърен, като клубът има алтернатива да откупи правата му през лятото за 650 хиляди евро. " Червените " обаче още не са си стиснали ръцете с шефовете на Бруске, защото се опитат да смъкват цената му.

Точно от това може да се възползва Куяба. Със сигурност има и други тимове, които наблюдават обстановката към един от най-хубавите футболисти на ЦСКА - София през сезона, тъй че от " Армията " би трябвало да побързат, в случай че не желаят да го изтърван.

" Мач Телеграф "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР