Бразилският футболен нападател Неймар да Силва Сантос Жуниор, по-известен като

...
Бразилският футболен нападател Неймар да Силва Сантос Жуниор, по-известен като
Коментари Харесай

Обвиниха бразилската футболна звезда Неймар в изнасилване

Бразилският футболен нападател Неймар да Силва Сантос Жуниор, по-известен като Неймар, бе упрекнат от обезчестяване, предава Globo Esporte.

Името на дамата не се загатва. Източниците обаче сочат, че хипотетичното събитие се е случило по време на престоя на Неймар в Париж на 15 май тази година. Младата жена е подала тъжба в Бразилия, защото се е страхувала да се обърне към полицията в друга страна.
Представителите на бразилската звезда към момента не са коментирали обстановката. Бащата на Неймар, който е и негов сътрудник обаче, съобщи, че синът му в действителност е правил секс с въпросната жена, само че че това се е случило по взаимно единодушие.

Неймар е считан е за един от най-големите гении в международния футбол.  През 2009 година дебютира в професионалния футбол с екипа на Сантош, където изиграва 5 сезона. През лятото на 2013 година е платен от Барселона, където бързо се постанова като главен футболист, а след прехвърлянето на Луис Суарес оформя страховито нападателно трио с водача на тима – Лионел Меси. През 2015 година Неймар печели пет трофея с Барселона. На 10 август 2010 година Неймар дебютира за националния тим на Бразилия, вкарвайки попадение във вратата на Съединени американски щати. До в този момент има изиграни 89 мача като национал, в които е отбелязал 57 гола, по този индикатор едвам на 26 години Неймар е третият най-резултатен бразилец след Пеле и Роналдо.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР