Бразилската звезда Ривалдо пристигна в България. Световният шампион от 2002

...
Бразилската звезда Ривалдо пристигна в България. Световният шампион от 2002
Коментари Харесай

Ривалдо: Горд съм, че синът ми е в Левски

Бразилската звезда Ривалдо дойде в България. Световният първенец от 2002 година кацна с полет от Барселона, където участва на неделното Ел Класико сред Барса и Реал Мадрид, приключило 2:2. Той беше посрещнат от изпълнителния шеф на Левски Красимир Иванов.

Носителят на "Златната топка " за 1999 година е у нас особено за финала за Купата на България сред "сините " и Славия в сряда. Легендарният бразилец ще поддържа Левски, в чийто състав е неговият наследник Ривалдиньо.

- Ривалдо, добре пристигнал в България. За първи път ли сте в страната ни?
- Да, за първи път съм тук и съм доста щастлив, че пристигнах. Ще виждам онлайн тима на сина ми, ще виждам сина ми и по тази причина съм доста благополучен.

- Очаквате ли в сряда Ривалдиньо да играе?
- Не знам. Той имаше избрани проблеми, само че в последния мач взе присъединяване през второто полувреме. Дано всичко е наред и да може да играе и във финала.

- Преди седмица Ривалдиньо вкара първия си гол. Колко значимо беше това за него?
- Да, доста беше значимо. Винаги е от голяма важност да вкарваш голове. Дано всичко е наред със здравето му и да бъде на 100 %, тъй като той е състезател, който има огромно бъдеще пред себе си.

- Какво е мнението ви за Левски?
- Синът ми ми сподели единствено хубави неща за тима. През този сезон в шампионата отборът играе съществено, а е и на край за Купата. Надявам се, че ще завоюва тази купа.

- Щастлив ли сте, че Ривалдиньо е част от Левски?
- Да, доста съм благополучен, само че по-важното е че синът ми е благополучен да бъде част от този тим. Само да е здрав и на 100 %, това е значимото.

- Кое е по-добре за него - да остане в Левски и в българското състезание или да смени тима и шампионата?
- В момента е тук и мисли единствено за представянето си в българското състезание, което съгласно мен е на положително равнище. Но в случай че играе добре и се предстви на равнище, може да премине в различен по-добър тим. За задачата обаче би трябвало да работи крепко.

- Вашата прогноза за резултата на финала против Славия?
- Не мога да знам какво ще стане, само че желая и имам вяра, че тимът на моя наследник ще завоюва трофея. Трудно е да се предвижда подобен мач, тъй като е край, а те се играят мъчно. Ще забележим какво ще стане.

- Какво мислите за треньора на Левски Делио Роси и осведомен ли сте с него?
- Не знам доста, само че информацията ми е от това, което ми споделя моят наследник. Той е благополучен, че този италианец му е треньор.

- Ще облечете ли фланелка на Левски с името на вашия наследник за мача?
-Точно идвам от Барселона и не знам какво тъкмо ще върша...

- Какво мислите за последното Ел Класико сред Барселона и Реал (Мадрид)?
- Спокоен мач, Реал нямаше кой знае какъв брой шансове, Барселона към този момент беше станал първенец, само че стана прекрасен мач. Както за почитателите, по този начин и за играчите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР