Бразилската туристка, която беше простреляна по време на неуспешен обир

...
Бразилската туристка, която беше простреляна по време на неуспешен обир
Коментари Харесай

Бразилска туристка, застреляна в хаоса на Таймс Скуеър, описва, че се е влачила на безопасно място, след като е била ударена от заподозрян тийнейджър мигрант: „Успях да остана спокоен“

Бразилската туристка, която беше простреляна по време на несполучлив грабеж в търговец на Таймс Скуеър, разказан безредният случай в петък – в това число по какъв начин тя се завлече до задната част на магазина, до момента в който кръвта капеше по крайници й.

38-годишната Татиеле Риберио стоеше покрай касата и изпращаше известия на брачна половинка си, до момента в който държеше обувки за тенис, които възнамеряваше да купи като подарък, когато към 19 часа в JD Sports на West 42nd Street и Broadway отекнаха изстрели. в четвъртък, сподели тя пред NBC 4.

„ Почувствах мощна болежка, само че не знаех от кое място идва болката. Беше заплашителен миг “, сподели тя пред станцията на португалски по време на изявление от хотелското си легло в Мидтаун.

Риберио чу това, което съгласно нея „ прозвуча като детонация “ и видя пушек с крайчеца на окото си, по-късно почувства болежка и се завлече до дъното на магазина.

„ Имаше блъсканица, хората започнаха да бягат и да викат “, спомня си тя.

„ Започнах да се ревизирам. Погледнах крайници си и видях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР