Бразилската суперзвезда Неймар се очаква да се завърне за първи

...
Бразилската суперзвезда Неймар се очаква да се завърне за първи
Коментари Харесай

Има дата за завръщането на Неймар в игра

Бразилската суперзвезда Неймар се чака да се завърне за първи път на футболния терен след претърпяната интервенция на 3 юни в контролата против Хърватия, която ще се играе на „ Анфийлд “ в Ливърпул.

„ Очакванията ни са Неймар да вземе присъединяване в тази контрола. Ще подходим доста съществено към двете контроли, които ни предстоят преди Световното състезание “, разяснява кординаторът на бразилския народен тим Еду Гаспар.

„ Да се надяваме, че Неймар ще вземе присъединяване в целия мач против Хърватия или най-малко в огромна част от него. Ние се отнасяваме доста съществено към двата другарски мача, които имаме преди Мондиал 2018, тъй като това е от значително значение преди самото пускане на шампионата. “

Неймар не е играл от три месеца и в бразилския лагер са извънредно деликатни с натоварванията за 26-годишния футболист.

„ Нашите кондиционни треньори са доста оптимистично настроени по отношение на положението на Неймар. Всички сме наясно, че той се нуждае освен от физическа подготовка за началото на Световното състезание. За него е значимо и душевен да бъде квалифициран за завръщането си на терена. Трябва да бъде на 100% подготвен за първия ни мач на Световното състезание против Швейцария “, добави Гаспар.

Селесао слага специфичен акцент върху психическата подготовка на огромната бразилска звезда.

Бившият футболист на Барселона не е играл от три месеца, откакто счупи петата метатарзална кост на ходилото на десния си крайник на 25 февруари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР