Бразилската първа дама Rosangela 'Janja' Лула да Силва каза във

...
Бразилската първа дама Rosangela 'Janja' Лула да Силва каза във
Коментари Харесай

Първата дама на Бразилия ще съди X на Мъск за хакнат акаунт

Бразилската първа дама Rosangela 'Janja' Лула да Силва сподели във вторник, че ще съди платформата за обществени медии X, благосъстоятелност на Илон Мъск, известна преди като Twitter, откакто акаунтът й беше хакнат предходната седмица.

Предполагаемият хакер влезе в акаунта на Janja на 11 декември и разгласява няколко известия, в това число обиди против първата дама и президента Луис Инасио Лула да Силва, както и женомразки обиди.

" Все още не знам дали би трябвало да ги осъждам в Съединени американски щати или в Бразилия, само че ще ги осъждам ", сподели Джаня в предаване онлайн дружно с Лула.

Тя също по този начин прикани Бразилия да контролира обществените медийни платформи, като сподели, че те би трябвало да носят отговорност за дейностите на своите консуматори.

Лула се съгласи, че регулирането на обществените медии е належащо в международен мащаб, само че изрази загрижеността си по отношение на сложността на казуса.

„ Предизвикателство е да знаем по какъв начин бихме могли да се оправим с това, без да постановяваме цензура “, сподели левият водач.

„ Знам,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР