Бразилската футболна звезда Винисиус Жуниор беше изключително щастлив и словоохотлив

...
Бразилската футболна звезда Винисиус Жуниор беше изключително щастлив и словоохотлив
Коментари Харесай

Звездата на Бразилия: Не познавам никой от българските национали

Бразилската футболна звезда Винисиус Жуниор беше извънредно благополучен и сладкодумен след успеха на " златистите " с 1:0 над Англия в другарски мач, игран на " Уембли ". След края на мача нападателят на Реал (Мадрид) се видя с българския футболен държавник Кирил Евтимов. Срещата сред двамата беше осъществена със съдействието на Димитър Танев, който от години работи на националния стадион в британската столица.

В диалога си с родния финансист Винисиус беше прям и призна, че не знае нито един от актуалните български национали. Радостен от извоюваната победа след негова офанзива, 23-годишният бразилец се разписа и върху фланелка на Реал (Мадрид).

В коридорите на " Уембли " Кирил Евтимов се видя и с различен от бразилските национали от Кралския клуб - Родриго.

Родният финансист не беше подминат и от международния първенец за 2002 година Жилберто Силва, с който от дълго време се знаят около визитата на мачове на Арсенал. Бразилецът отвори дума за някогашния български национал Иван Иванов, с който се познават от престоя на Русия в Панатинайкос.

Звездният нападател на Реал (Мадрид) и британския народен тим Джуд Белингам също беше извънредно радушен към Кирил Евтимов и сложи подписа си върху фланелка на Белия балет.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР