Бразилка на 23 години почина на концерт от турнето Eras

...
Бразилка на 23 години почина на концерт от турнето Eras
Коментари Харесай

Тейлър Суифт отмени концерт заради починала фенка

Бразилка на 23 години умря на концерт от турнето Eras на Тейлър Суифт в Рио де Жанейро, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс, базирайки се на уредниците на турнето в Бразилия.

Причините за гибелта на Ана Клара Беневидес Мачадо не е оповестена, само че съгласно медийни информации на посетителите на концерта не било позволено да внасят бутилки с вода на стадиона макар високите температури. Кметът на Рио де Жанейро е изискал смяна в разпоредбите преди последните два концерта от турнето на Суифт.

Тейлър Суифт написа на ръка, че е с разрушено сърце и разгласява бележката в обществените медии. Организаторите на шоуто Time4Fun оповестиха в Instagram, че Беневидес била прегледана от парамедици, откакто не се почувствала добре. Тя била откарана в незабавния център на стадиона, по-късно в болница, само че час по-късно издъхнала.

Този уикенд тук-там в Рио температурите бяха към 40 градуса по Целзий, само че поради комбинацията от жега и влага те се усещаха, като доста по-високи. Така да вземем за пример в събота сутринта чувството беше за 59 градуса по Целзий, което не е било отчитано в никакъв случай до момента в града. Според локални медии феновете на певицата са чакали на опашка с часове пред стадиона.



Министърът на правораздаването Флавио Дино написа в обществената мрежа X (известна преди като Twitter), че министерството ще вкара " изключителни правила " за достъпа до вода на концерти и други обществени събития.

Певицата Тейлър Суифт разгласи, че отсрочва концерта си в Рио де Жанейро поради изключителната жега в мегаполиса.  " Сигурността и здравето на моите почитатели, на другите реализатори и на техниците би трябвало да бъде приоритет ", изясни Суифт в пост в Instagram. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР