Бразилка беше арестувана, след като влезе в банка, бутайки труп

...
Бразилка беше арестувана, след като влезе в банка, бутайки труп
Коментари Харесай

Жена използва трупа на чичо си, искайки заем в банка

Бразилка беше задържана, откакто влезе в банка, бутайки мъртвец в инвалидна количка, надявайки се, че ще подпише заем за нея.

Смущаващо видео, снимано от банкови чиновници в Рио де Жанейро, демонстрира по какъв начин Ерика де Соуза Виейра Нунес внася тялото на Пауло Роберто Брага в банковия клон, предава The Independent.

Брага e умрял на 68-годишна възраст единствено няколко часа по-рано. Във видеото Нунес го назовава собствен чичо, до момента в който говореше на тялото и подпря главата му.

Жената влиза в банката с съответно искане – да бъде изтеглен заем за към 3400 $, оповестява The New York Post.

„ Чичо, слушаш ли? Трябва да подпишете. Ако не подпишете, няма метод, тъй като аз не мога да подпиша вместо вас “, споделя Нунес.

След това тя сграбчва химикалка и я пъхва в ръцете на умрелия Пауло Брага, като споделя на натрупа да държи писалката „ крепко “.

„ Подпишете, с цел да не ми създавате повече главоболия, не устоявам повече “, споделя дамата.

Обърканите от протичащото се банкови чиновници показват, че мъжът не наподобява добре, а цветът му е необикновен.

„ Той си е по този начин. Не приказва нищо. Чичо, искаш ли отново да идем до болничното заведение “, дава отговор Нунес.

Най-накрая от банката викат полиция. Отзовалите се чиновници на реда и екип на незабавната помощ установяват, че дамата бута в инвалидната количка тялото на мъртвия мъж. Нунес незабавно е задържана. Сега тя може да бъде изправена пред редица обвинявания, в това число машинация, корист и корист с мъртвец.

„ Тя се преструва, че го увещава да подпише заема, само че той е бил мъртъв, влизайки в банката “, сподели шефът на полицията Фабио Луис пред TV Globo, огромна бразилска телевизия.

Полицията продължава следствието си, с цел да откри по какъв начин е почнал Брага. Тялото му е изпратено за аутопсия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР