Бразилия регистрира 43 520 нови случая на COVID-19 в неделя,

...
Бразилия регистрира 43 520 нови случая на COVID-19 в неделя,
Коментари Харесай

Бразилия с 43 500 новозаразени и 874 починали от коронавирус

Бразилия записва 43 520 нови случая на COVID-19 в неделя, достигайки общо 16,5 милиона случая. Страната, която е на второ място в света по смъртност от COVID-19, записва и 874 нови смъртни случая или общо над 461 930 умряли, съобщи " Ройтерс ".
 Нов вариант на COVID-19 е открит в Бразилия
Нов вариант на COVID-19 е открит в Бразилия

Мутацията е засечена в щата Сао Пауло

Припомняме, че по-рано през май стана ясно, че бразилският институт " Бутантан " против COVID-19. Препаратът е наименуван Butanvac. Това ще стане допустимо още през четвъртото тримесечие на 2021 година

В изявление пред комисия на Сената, , от института обявиха, че клиничните изпитвания на новата ваксина могат да бъдат завършени бързо. Предстои обаче приемане на утвърждение за приложимост от бразилския здравен регулатор Anvisa. Припомняме, че управляващите оповестиха по-рано през май за подготвянето на личен артикул, само че без повече елементи.
 Бразилия готви 40 млн. дози лична Коронавирус ваксина
Бразилия готви 40 млн. дози лична Коронавирус ваксина

Препаратът е наименуван Butanvac и може да влезе в приложимост до края на годината

Припомняме също по този начин, че нов вариант на COVID-19Мутацията е засечена в щата Сао Пауло, който е тежко обиден от пандемията. Това разкри осведомителния портал G1. Лекарите не могат да кажат дали новата разновидност е по-заразна и дали предизвиква по-тежко заболяване. Новата вариация на ковид бе видяна за първи път в град Мокока. Тя се популяризира и в град Порту-Ферейра.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР