Бразилия е в шок и траур, след като стана ясно,

...
Бразилия е в шок и траур, след като стана ясно,
Коментари Харесай

19-годишна почина след секс с футболист

Бразилия е в потрес и печал, откакто стана ясно, че посоченият за един от най-големите гении във футбола – играчът на „ Коринтианс ” Димас Оливейра Фило, е забъркан в гибелта на 19-годишната Ливия Габриеле да Силва Сантош /на снимката/. Тя е издъхнала в резултат на пострадвания в интимната област след сексуален акт.

Играчът, който също е на 19 години, е обяснил пред проверяващите, че той и Сантош са правили секс в жилището му, когато младото момиче внезапно почнало да кърви в интимната си област, след което припаднало.

Бащата на издъхналото момиче, който е някогашен боен, описа, че щерка му е умряла в резултат на 5-сантиметрово скъсване на вагината, което довело до изобилен кръвоизлив. Освен това тя получила и четири ареста.

Баща ѝ бил извикан в болничното заведение, където един от лекарите му обяснил, че положението на щерка му е нормализирано, както и че са съумели да спрат кръвотечението от вагината, породено от 5-сантиметровото скъсване. По-късно от лечебното заведение още веднъж се свързали със фамилията, с цел да го осведомят, че щерка им е умряла поради претърпян четвърти сърдечен арест, осведоми уеб сайтът La Razon.

Тялото на момичето е изпратено за аутопсия и се чака в околните дни да има излезе повече информация по отношение на гибелта ѝ.

A polícia de São Paulo investiga a morte de uma jovem de 19 anos, depois de um encontro com o jogador da base do Corinthians, Dimas Cândido de Oliveira Filho. O atleta foi levado à delegacia para prestar esclarecimentos e depois foi liberado.
— TV Brasil (@TVBrasil)
Самият футболист е разказал, че след секса посред им Сантош се почувствала зле, след което паднала на земята. Баща ѝ отхвърля тя да е взимала опиати или да е прекалявала с алкохола.

Според юриста на футболиста двамата са се запозначи преди няколко дни в Инстаграм и във вторник е била първата им среща.

Клиентът ми ме увери, че са употребявали презерватив. В жилището му не са открити опиати или алкохол, единствено електронни цигари, разяснява юристът за медията Метрополес.

Той добави още, че футболистът незабавно се обадил на Бърза помощ, когато момичето припаднало, след което ѝ направил сърдечен масаж и отишъл с нея в болничното заведение.

След разпит в полицията играчът е бил освободен. В момента се чака да се разбере дали против Димас ще бъде формирано досъдебно произвеждане.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР