Брайтън завърши наравно 0:0 в първото си домакинство за сезона

...
Брайтън завърши наравно 0:0 в първото си домакинство за сезона
Коментари Харесай

Отлични изяви на Поуп съхраниха точката за Нюкасъл срещу Брайтън

Брайтън приключи наедно 0:0 в първото си домакинство за сезона против Нюкасъл. Двата отбора започнаха по превъзходен метод сезоните си в Премиър лийг преди седмица, когато “чайките ” реализираха впечатляваща победа с 1:2 в гостуването си на Манчестър Юнайтед, а “свраките ” се оправиха с Нотингам Форест.

Домакините започнаха доста интензивно дуела и в типичния си жанр предоставяха атрактивни отигравания, само че играчите на Еди Хау стояха плътно и изглеждаха постоянни. В допълнение на това на няколко пъти извънредно солидни намеси на Ник Поуп след удари на Соли Марч не разрешиха да се стигне до гол, а в края на първата част и Киърън Трипиър се наложи да чисти от голлинията.

Нещата не се трансформираха изключително и през второто полувреме, когато още веднъж Брайтън продължаваше да е по-активния отбор, само че не успяваше да означи. Адам Лалана имаше отлична опция да означи първото си попадение от 2021-а, само че стреля над вратата. Така двата отбора поделиха точките в срещата, само че домакините имат защо да съжаляват след дуела и отличните изяви на Поуп.

В следащата среща Брайтън има сложна задача да гостува на Уест Хам, а Нюкасъл още по-сложна, защото приема на своя “Сейнт Джеймсис Парк ” първенците от Манчестър Сити.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР