Брайтън победи изненадващо Тотнъм като гост с 1:0 в мач

...
Брайтън победи изненадващо Тотнъм като гост с 1:0 в мач
Коментари Харесай

Брайтън победи Тотнъм с гол в последната минута

Брайтън победи изненадващо Тотнъм като посетител с 1:0 в мач от британската Висша лига. Това не бе добра интервенция за тима на Антонио Конте, който се бори за Топ 4 в класирането и място в Шампионската лига. " Шпорите " към момента имат задатък от 3 точки пред петия в класирането Арсенал, само че противникът има два мача по-малко.

Единственото попадение в мача за Брайтън вкара Леандро Тросар в 90-ата минута. Той влезе остро в наказателното поле отляво и с диагонален удар направи беззащитен вратаря на лондончани Юго Лорис, който посегна да избие топката с крайник.

Тотнъм направи твърдо малко през първото полувреме, като сътвори обстановки единствено посредством Хюн-Мин Сон и Хари Кейн, само че не съумя да превземе вратата на гостите.

През втората част и Лукас Моура направи пропуск за Тотнъм, само че в края на мача Брайтън бе по-добрият и изострен тим и справедливо завоюва трите точки.

С триумфа гостите се изкачиха до десето място във краткотрайно класиране, като към този момент са с равни точки с деветия Лестър.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР