Браво на Джулиана, която не прие писмото от своя любим,

...
Браво на Джулиана, която не прие писмото от своя любим,
Коментари Харесай

100 Кила направи Мегз за посмешище! Вижте как я унижи

" Браво на Джулиана, която не одобри писмото от своя обичан, с цел да не злепостави другите, за разлика от нещастниците, които си разрешават да прекрачвам всяко едно предписание, с цел да потвърдят какъв брой са плоски, малоумни и лимитирани. Джулиана, ти си моя любимец, за разлика от дамата, която одеве даваха, за която всичко е преди всичко, а тя не умее нищо. Джулиана Гани е първенец! Браво, Джули! Ти заслужаваш да спечелиш, това сподели 100 Кила във видео, което показа в Инстаграм.

Към него той добави изложение " Значи Ти можеш да пропуснеш вест от обичания човек а онази катерица си прави каквото си изиска с последици за всички участници. Аре циба цибурашка от тука бе. Джулиана Гани печели за мен това предаване. Успех, момиче ".

Припомняме, че Миглена и Явор (както е същинското име на 100 Кила) участваха в различен ефирен формат преди време и посред им хвърчаха искри. Двамата даже се разцелуваха пред камерите и след това известно време са поддържали контакт, съгласно източници. Там Миглена не показваше подобен корав темперамент, в противен случай. Изглеждаше благо и положително момиче, което се схваща с близките.

Много нейни близки разкриват, че откакто дизайенерката е почнала да живее по първокласния метод, се е трансформирала радикално и капризите й стигнали до небето. Това са измежду главните неща, които побъркват съквартирантите в къщата на ВИП Брадър. 100 Кила сигурно познава Меги добре откакто е прекарал известно време с нея, а думите му биха жегнали всеки.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР