Браво на Диляна Попова! И тя като Моника Белучи е

...
Браво на Диляна Попова! И тя като Моника Белучи е
Коментари Харесай

Най-красивият модел Диляна Попова си показа бръчките на 42: Не ми пука, няма да се лиша от излъчване!

Браво на Диляна Попова! И тя като Моника Белучи е решила да остарява с класа и достолепие. Въпреки че разликата сред двете е огромна, Диляна е още единствено на 42, тя също като актрисата отхвърля да се трансформира в изкуствена кукла, без лъчение и гримаса.

Попова беше посетител при Лора Крумова и възхити феновете с разум и държание. Най-красивата манекенка у нас си сподели самоуверено същинската кожа - с към този момент образували се бръчки по челото и към устата, само че съобщи, че е твърдо срещу всеобщите карикатури - скули като яйца, устни - целунали парещ котлон и лъчение на умряла патица.

" Не ми пука. Това съм аз, нравя се, добре съм в кожата си, какво повече?! Няма да изгубя излъчването си за нищо на света, тъй като тъкмо това става, когато прекалиш с " подобренията ". И за какво никой не изяснява на тези дами и девойки, че в действителност това не са усъвършенствания, при някои даже клонят към извр@щения ", безапелационна е Диляна Попова.

И разсъжденията й очевидно са разумни и верни, щом тя въобще не страда от липса на мъжко внимание и ухажори. Разбира се, не им обръща внимание, тъй като от дълго време към този момент има сериозна връзка с Лъчезар Захариев, а преди него омайност самия мъжага на родното кино Асен Блатечки.

" Е, очевидно тези и другите естествени мъже харесват естествено красиви дами, а не клоуни ", пишат в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Диляна Попова Асен Блатечки Лъчезар Захариев модел манекенка ботокс бръчки филъри Лора Крумова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР