Братя и сестри българи, не разбирате ли, че ви заблуждават?

...
Братя и сестри българи, не разбирате ли, че ви заблуждават?
Коментари Харесай

КапиталНО

" Братя и сестри българи, не разбирате ли, че ви заблуждават? Защо тръбата е цяла? Защо газът тече? Колко месеца са нужни умно-красивите, хората със сърце във Вашингтон и в " положение на война " с Русия, да спрат газа? "
някогашният министър председател Стефан Янев в своя Фейсбук профил
" Вярно е, че има промяна в курса. И курсът е към индивида, към елементарния човек. Визирате " Газпром ", договаряния с " Газпром " и възможна доставка на газ. Ами... топлината няма цвят. Няма политически пристрастия. Всяко едно семейство се нуждае от топлота. "
Димитър Стоянов, министър на защитата, във връзка възможните договаряния с " Газпром " за обновяване на доставките
" Има подозрения дали нашите политици се държат като висши бозайници или като едноклетъчни същества. Боя се, че една огромна част не демонстрираха признаци на висши бозайници. "
евродепутатът Радан Кънев пред bTV
" Картинката в БДЖ не е розова, дори е покрай трагичната, Той се извини на ползващите превозвача за неприятните условия във влаковете. В най-кратки периоди ще опитаме да променим хигиената и съблюдаване на разписанията. И до момента в който БДЖ предлага услуга на такова равнище, цените на билетите не могат да бъдат нараснали. "
Реклама служебният министър на превоза Красимир Папукчийски пред bTV
" Само тъй като не се поддадохте на натиска да плащате за газа в рубли, съветският президент Владимир Путин подреди на картелите да спрат доставките за вас. Отговорът за енергийната ви самостоятелност не е в чужбина, а тук, в това число посредством капацитета за рандеман на шистов газ. "
някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Майк Помпео, представен от Българска телеграфна агенция Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР