Братя Галеви окончателно са напуснали убежището си на бегълци от

...
Братя Галеви окончателно са напуснали убежището си на бегълци от
Коментари Харесай

Братя Галеви с бизнес за милиони в Куба!?

Братя Галеви дефинитивно са напуснали убежището си на бегълци от българските управляващи в Дубай и са се преселили трайно в Южна Америка, написа югозападното издание "Струма ". Оттам идвали от няколко месеца нарежданията им към хората им в Дупница, които от няколко години се грижат за бизнеса и фамилиите им, откогато Пламен Галев и Ангел Христов напуснаха родината, с цел да не влязат в пандиза.

Галеви имали тесни контакти с италиански мафиоти и се допуска, че точно посредством тях са съумели преди време да прецакат Евелин Банев - Брендо и хората му, които направиха серия от изцепки със хванати колета. Според хора от Дупница точно с помощта на тези контакти те са съумели да се открият в Южна Америка и да изоставен Дубай, където в последната година имат куп проблеми с съветската мафия и се заприказва даже за закани за живота им.

Двамата може би се укривали и в някое от затворените селища на италианската мафия в Колумбия, където не стъпва освен крайник на ченге, само че и не минават инцидентни хора.

Силата на Галеви била в това, че не вярвали на никого, с изключение на един на различен. Те дружно възнамерявали целия си бизнес, като водеща роля играел Пламен. Двамата към този момент малко приличали на себе си от фотосите на Интерпол. С днешна дата били с паспорти на жители на Доминиканската република и са пуснали бради.

Според хора от ъндърграунда близо месец се укривали и в Куба, където почнали да влагат парите си в парцели за милиони и щели да въртят туристически бизнес. Вече се сдобили и с положително име измежду локалния ъндърграунд, където българите били на респект.

Братята били гневни от развиването на нещата в България и се били заклели да отмъстят на всеки, който има виновност за нарушаването на рахатлъка им. Те оставили в Дупница главорезите си, които чакат комфортен миг да изпълнят заръката, факт е, че градът продължава да трепери от хората им и чака те да се върнат и да стане ужасно. Тези терзания не са безпочвени. Известно е, че Галеви били извънредно отмъстителни и не се тормозили "да употребяват мощ ", както в миналото ги учили в поделението на баретите.

Още при започване на бизнес кариерата си взели страха освен на хората в Дупница и Ресилово, само че и в прилежащото село Бистрица, родното място на Иво Карамански. През 90-те години Братята се занимавали с хлебопекарни и всеки, дръзнал да работи за себе си, бил грубо мачкан. Цитирани от "Струма ", хора от Бистрица описват, че с цел да откажат локалния хлебар от бизнеса му, двамата го пъхнали в пещта за малко. Потресеният човек незабавно решил, че ще си търси препитанието по различен метод. Предполага се, че бягството им е обвързвано със страшна загадка от предишното. Къртица издала на Пламен и Ангел, че откакто влязат в затворническото общежитие в Самораново, ги чакало обвиняване в ликвидиране.

Вече били събрани задоволително доказателства, с цел да може прокуратурата да ги погне за най-тежкото закононарушение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР