Братът на убитата Евгения Владимирова разказа, че сестра му била

...
Братът на убитата Евгения Владимирова разказа, че сестра му била
Коментари Харесай

Натъпкали убитата Евгения в куфар „като животно“

Братът на убитата Евгения Владимирова описа, че сестра му била „ натъпкана в куфар като животно “ откакто я умъртвили. Николай Чорбанов описа пред съда за последните дни на сестра му. Днес софийският градски съд заседава по процеса. За жестокото ликвидиране дават отговор някогашният към този момент мъж на Евгения Орлин и татко му Пламен. 33-годишната жена беше убита на 13 октомври 2021 година, а тялото и открито месец по-късно в куфар край Перник.

Не съм сигурен че би трябвало да го назовавам човек, това е умопобъркан, разказа Николай някогашния мъж на Евгения. Той си спомни, думи на сестра си, която му споделяла, че Орлин не показва никакви страсти – не се кара, не се ядосва.

За бащата на Орлин – Пламен, братът на убитата Евгения сподели, че е пияч. И си спомни по какъв начин на една отмора носил цяла каса с алкохол.

Освен че е работил в ДАНС, е някогашен сътрудник на Държавна сигурност. Това е човек който е подготвен, може би, по какъв начин да убива, да прикрива следи. Продължава да има връзки в системата, сподели Николай пред съда

Той си спомни още, че от 2020 година връзките сред сестра му и Орлин почнали да се утежняват. Това станало по време на Ковид рестрикциите. Тогава и двамата работили от вкъщи си. Малко по-късно, поради фамилен скандал Орлин изгонил жена си.

В деня, в който Евгения била убита, Орлин споделил на Николай, че сестра му била на фитнес и по тази причина не отговаряла на телефона си. Николай обаче отишъл до дома им, където бил сакът за спорт на Евгения. Чорбанов си спомни, че някогашния мъж на сестра му не взел участие интензивно в издирването й. Пишел на всички във вайбър, с цел да пита какво са разкрили.

„ Не знам дали можете да си визиите по какъв начин човек 1.70 влиза в куфар, като животно са я натъпкали, представете си по какъв начин са скачали върху куфара с цел да го затворят, смазали са я “, бяха думите на почернения брат.

По делото показания даде някогашен съкровен сътрудник на Евгения. Габриел Димитров описа, че се срещнали през лятото на 2021г. Първо бяхме другари, по-късно имахме и интимни връзки. Продължиха до момента в който тя изчезна. Видях я последно деня преди изгубването. Поддържахме повече цифрово връзки. Виждахме се 1-2 пъти в седмица. Срещахме се на различени места, само че най-вече по хотели. Знаех че тя е женена, ние нямахме връзка а по-скоро случка, описа Димитров.

Евгения обаче му споделила за свои опасения, че мъжът й я следи.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР