Братът на лидера на забранената в Руската федерация нацистка групировка

...
Братът на лидера на забранената в Руската федерация нацистка групировка
Коментари Харесай

Сив кардинал на нацистка групировка беше ликвидиран близо до Киев

Братът на водача на неразрешената в Руската федерация нацистка формация С14, Евгений Карас беше премахнат от съветски миротворци край Киев.

Владимир Карас, както означават медиите, е бил непублична персона, сив кардинал на групата С14.

Новината за гибелта на Владимир Карас беше доказана от брат му, водач на неразрешената група.

Според портала EurAsia Daily Карас е отстранен в боевете край Киев.

Трябва да се има поради, че групата C14 е известна със съдействието си с украинските специфични служби. Куратори на братя Карас бяха от отдела за отбрана на националната държавност на СБУ. Този отдел покровителства и Дмитрий Ярош, създател на неразрешения в Руската федерация " Десен бранш ". Той, сходно на братя Карас, още преди Майдана, проникна в неонацистските среди по директива от СБУ и ги шпионира, занимавайки се със заплашване.

През 2014 година Братята Карас и Ярош предадоха шефовете си и политическия режим на Янукович.

След Евромайдана братята Карас проведоха батальон въз основата на киевската " Свобода ", наименуван " Киев-2 ", който включваше установяването на режима на киевската хунта в южната част на Донбас, в региона на Волноваха. След като бяха демобилизирани от " АТО ", те започнаха обществени и просветителни действия в Киев.

Според някои сведения, откакто братя Караси се бият в батальона " Киев-2 ", те притеглят поддръжката на Арсен Аваков, който оказва помощ на публичните им фондове да не заплащат налози. Братята Карас са забъркани и в убийството на украинския историк и журналист Олег Бузина.

Припомняме, че на 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи началото на специфична военна интервенция в Украйна. Както акцентира съветският водач, задачата на специфичната интервенция е да отбрани хора, които са били обект на принуждение и геноцид от киевския режим в продължение на осем години.

Путин акцентира, че се възнамерява да се извърши „ демилитаризация и денацификация на Украйна и да бъдат изправени пред съда виновните за закононарушенията в Донбас “.

По време на речта си на 5 март Путин повтори, че съветските военни се бият в Украйна не с мислена опасност. Според него Украйна има капацитет да придобие нуклеарен статут, а " оттатък океана Киев ще бъде подкрепят " и от този миг съперник на Русия ще стане НАТО.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР