Братът на криптокралицата Ружа Игнатова - Константин Игнатов, се е

...
Братът на криптокралицата Ружа Игнатова - Константин Игнатов, се е
Коментари Харесай

Братът на Ружа Игнатова се прибра в София


Братът на криптокралицата Ружа Игнатова - Константин Игнатов, се е прибрал в София. Това разкрива самият той в профила си в обществената мрежа Инстаграм.

Припомняме, че след експлоадирането на една от най-големите крипто измами за всички времена - тази с OneCoin, Игнатова изчезна безследно, само че брат й обра пешкира, като бе тикнат в панделата. Финансовата пирамида завлече голям брой хора по целия свят с над 5 милиарда $.

През предходната година Игнатов беше освободен под гаранция, а към днешна дата той не е възпрепятстван да се прибере и в България.

Преди два дни Константин Игнатов разгласява фотография от Ню Йорк, придружена със следния текст: " " Спомням си по какъв начин седях вкъщи със собствен непосредствен другар и си говорихме за вярата. Казах му, че това от време на време е като да се чувстваш като сапунено балонче в свят, цялостен с игли. „ Но да нямаш нужда от още вода и сапун, с цел да си направиш нов балон “. Това към момента е най-хубавият съвет, който съм чувал в живота си. Време е за нова глава. "

По-късно той качи и серия от сторита, от които излиза наяве, че се прибира в София.

" Кой би си помислил, че ще сключим мира. Съединени американски щати, искам ти всичко положително ", написа на една от изявленията Игнатов.
На идната прибавя " Мирише на Европа ", а по-късно и " Последен час до у дома " дружно със фотография дружно с номера на полета до София. Полетът е от Истанбул до София и е кацнал у нас в 9 часа тази заран.



 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР