Братът на фараонката Ружа Игнатова – Константин май се завърна

...
Братът на фараонката Ружа Игнатова – Константин май се завърна
Коментари Харесай

Братът на Ружа Игнатова пусна снимка с дете, негово ли е?


Братът на фараонката Ружа Игнатова – Константин май се завърна в България с първородното си дете.

" До намирането на вътрешния мир пътят е дълъг. Мога да бъда единствено признателен, че имам вярната компания да ме води по този път ", написа известният брат.
Прочетете още
Под фотоса обаче, който наподобява като елементарна разходка в парка, може би с рожбата на някой другар, Константин сложи хаштага " Животът на бащата " и взриви мрежите.

Това поражда доста нови въпроси за статуса и фамилния му живот. Рожбата наподобява на не повече от 2-3 годинки и е облечена като малко момченце.

Игнатов кацна у нас, откакто бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за присъединяване си в най-великата машинация с криптовалута OneCoin. Малката присъда на Игнатов е в резултат на съглашение с държавното управление, което той подписа преди време в подмяна на разкриването на цялата скица OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда $.

   View this post on Instagram   

За персоналния му живот не се знае нищо с изключение на, че откогато се върна у нас много елит дами го налазиха.

Последователки в мрежата му станаха някогашни участнички в " Ергенът ", които по този начин и не откриха любовта в шоуто като Ирина Карабаджак и Габриела Великова. Други като Гергана Райчевска - Мис Силикон 2010, Магдалена Иванова и Десислава Димитрова са извънредно заинтригувани от особата на Константин и следват всяка негова стъпка, написа dnes.bg.

Дали в този момент обаче в случай че някогашният пандизчия се окаже уединен татко ще го желаят толкоз доста дами, следва да разберем...
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР