Братът на актрисата и депутат от БСП Нона Йотова -

...
Братът на актрисата и депутат от БСП Нона Йотова -
Коментари Харесай

УЖАСЯВАЩО! Братът на Нона Йотова сложи край на живота си

Братът на актрисата и народен представител от Българска социалистическа партия Нона Йотова - Огнян Кръстев се е самоубил в петък вечерта във Враца, твърди BulNews. 70-годишният мъж страдал от тежко заболяване, поради което в последно време болките били непоносими.

По неофициална информация той се е гръмнал с противозаконна пушка в жилището си в един от блоковете „ Химик “ против пожарната.

Съседи обаче настояват, че се е прострелял с револвер, който е бил даден преди доста години като премия от министъра на Министерство на вътрешните работи, без на този стадий да е явен мотивът за това.

Възрастният мъж е прочут измежду врачани като Софиянеца. Преди доста години дошъл да живее в града под Околчица поради работата си в „ Химко “. Там той е бил технолог на производството в завод „ Реформинг “.

Отличавал се е с едрия си растеж. Бил е един от първите във Враца, които почнали да се занимават съществено с културизъм.

Починалият живеел разграничен със брачната половинка си и двете си деца-момче и момиче, които се били изнесли в Поморие.

По бащина линия е брат на известната актриса Нона Йотова, само че имат разнообразни майки. На този стадий погребението е отсрочено, с цел да може да дойде в града опечаленото семейство.

Засега Нона Йотова не е коментирала обществено нещастието, а от персоналния й профил във фейсбук по нищо не проличава, че в фамилията е станала покруса.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР