„Брат ми, баща ми, жена ми, нейният баща, братовчедите -

...
„Брат ми, баща ми, жена ми, нейният баща, братовчедите -
Коментари Харесай

Собственикът на efbet: Брат ми, баща ми, жена ми, нейният баща, братовчедите - цялото семейство сме от ЦСКА

„ Брат ми, татко ми, жена ми, нейният татко, братовчедите - цялото семейство сме от ЦСКА. “ – показа притежателят на efbet Цветомир Найденов. Бизнесменът описа, че от 12-годишен върви на мачове на армейците. Има и обичан футболист от аления отбор и това е Емил Костадинов.

При тези условия не е необичайно, че точно ефбет все още е генералният спонсор на ЦСКА 1948. Но за какво навръх тази групировка на армейците? Цветомир Найденов си напомня, че все още, в който ЦСКА банкрутира, самият той е внесъл възстановителен проект за възобновяване му. Тогавашното управление обаче не показало предпочитание за разискване на сходни стъпки. Самият той не е участвал на учредителното заседание на ЦСКА 1948, с цел да няма спекулации. Като един от членовете на фенклуба на тима обаче, се присъединил в образуваното съдружие на последователите. „ Ходих на мачове, хареса ми страстта на тези млади момчета. И със фамилията ми (собственици на ефбет са братята Цветомир и Боян Найденови, б.а.) взехме решение да подпомогнем начинанието. “ Така от януари 2017 година водачът в онлайн залаганията у нас е основен финансов покровител на клуба.

Макар сега ЦСКА 1948 да е надалеч от битката за призовите места на страната, той е в топ 5 по известност измежду почитателите, уверен е Найденов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР