Бранко приема много тежко случващото се. След развода, гастритът му

...
Бранко приема много тежко случващото се. След развода, гастритът му
Коментари Харесай

Много Тежки Новини За Бившия Съпруг На Ани Салич. Мъката Му Дойде В Повече, От Болницата Съобщиха, Че Е

Бранко приема доста тежко протичащото се. След развода, гастритът му се обострил в следствие от мощния стрес. Освен него, се обадили и куп други болежки на сърбина. Това е повода постоянно да му се постанова престой в болничното заведение.

Причина за обостряне на стомашното му заболяване е и нередовното хранене. След раздялата той почнал да се храни нередовно. Бранко към този момент няма жена, която да се грижи за него. И това също се отразява отрицателно на здравословното му положение.

Преди да се раздели с Ани Салич той не е имал никакви здравословни проблеми, разясняват осведомени с драмата му. Те допълват още, че Бранко към този момент не наподобява на себе си. Депресията го е трансформирала до неразбираемост.

След раздялата с новинарката той към този момент не е същият човек. Затворил се е в себе си. Изтрил е всичките си фотоси от обществените мрежи и е свел до най-малко контактите си с близките.

Според осведомени Бранко изпитва възприятие за виновност поради раздялата си с Ани Салич. За разкол сред тях се заприказва още преди 3 години. Но даже предизвестията от страна на новинарката, че ще се разделят, той до последно не вярваше, че това ще се случи.

Приближени разясняват, че раздялата им е реалност от момента, в който Ани Салич стартира работа в Нова тв.

Бранко приел най-тежко сагата около изхвърлянето на багажа му, написа „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР