Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини вече е забравил инцидента с

...
Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини вече е забравил инцидента с
Коментари Харесай

Киелини готов да си смени фланелката със Суарес

Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини към този момент е не запомнил случая с Луис Суарес от Мондиала през 2014 година, когато нападателят го захапа по време на мача сред Италия и Уругвай. След това играчът на Барселона беше осъден да не играе четири месеца.

“След тази преживелица сме се срещали на терена и на мен ми е било забавно, тъй като Суарес е страховит нападател и постоянно е голямо предизвикателство да се изправяш против него. Бих си разменил фланелката с него. Тогавашното му наказване, което даже му забраняваше да влиза на стадионите, ми се стори прекомерно тежко. Тогава те просто желаеха да дадат за образец какво значи Световното първенство”, съобщи Киелини.

В сряда обаче на италианския бранител ще му би трябвало да се оправя с другия испански исполин - Реал Мадрид, откакто двата тима излизат в първи конфликт от 1/4-финалите в Шампионската лига.

Allegri to go with 4-3-2-1 vs Real.
- Barzagli/Bentancur for the suspended Benatia/Pjanic.
- Mandzukic could be fit for the bench.
- Alex Sandro back.
- Expected 11: Buffon / De Sciglio Barzagli Chiellini AlexSandro / Khedira Bentancur Matuidi / Dybala Costa / Higuain.#SkyItalia pic.twitter.com/sSX99oIRtX
— Tarek Khatib (@ADP1113) April 2, 2018
“Има 4-5 претендента за трофея, като Барселона и Реал имат освен това от останалите и това не е единствено поради Кристиано Роналдо или Лионел Меси. Тези от нас, които сме се изправяли против тях, можем да ви потвърдим, че Реал ще те захапе и убие, в случай че им дадеш опция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР