Бранителят на Ювентус Данило заяви пред авторитетното издание “Атлетик, че

...
Бранителят на Ювентус Данило заяви пред авторитетното издание “Атлетик, че
Коментари Харесай

Данило обясни в какво Гуардиола е най-добър, сравни го с Пирло

Бранителят на Ювентус Данило съобщи пред авторитетното издание “Атлетик ”, че Пеп Гуардиола е трансформирал напълно визията на футболиста за футбола. Двамата работиха за малко в Манчестър Сити преди Данило да бъде сменен с Жоао Кансело и да се озове в Торино.

  “Работата с Пеп промени метода, по който виждам футбола съвсем на 100%. Това, в което той е най-хубав, е да образова играчите си. Той съумява да съобщи концепциите си на всички и това прави нещата по-лесни. Начинът, по който виждам на футбола, се основава на пространствата: “къде е съперникът и къде е топката? ”. Аз се нареждам там, където има празно пространство. Когато Ювентус назначи Пирло, той имаше доста сходни хрумвания с тези на Пеп. Просто се разбрахме от първия ден. Наистина се развличам с тази хибридна роля, която ми се постанова да извършвам, ” съобщи Данило.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР