Бранителят на Левски - Драган Михайлович, сподели, че се чувства

...
Бранителят на Левски - Драган Михайлович, сподели, че се чувства
Коментари Харесай

Драган Михайлович: След зимната подготовка ще бъдем още по-добри

Бранителят на Левски - Драган Михайлович, показа, че се усеща благополучен в " синия " клуб и се надява да завоюва трофей с него в най-скоро време. Ето какво сподели той в свое изявление пред dsport и " Дарик ":

" Надявам се да се представим, както в мача против Ботев (Пловдив), когато играхме мощно. Беше прекрасен мач и би трябвало да приключим по същия метод, с цел да отидем всички умерено на отмора. Имаме потребност от точки, би трябвало да вдигнем равнището.
 Мъри не желае българи, Левски ще взема единствено чужденци през зимата
Мъри не желае българи, Левски ще взема единствено чужденци през зимата

" Той непрекъснато ни приказва, че желае да наложи и утвърди в мъжкия тим момчета от левскарската школа "

Ще бъда даже благополучен, в случай че играя като халф против Берое. Харесвам тази позиция, тъй като там мога да играя доста повече с топката, а това ми харесва. Ако треньорът реши да играя на тази позиция, за мен ще бъде привилегия и чест.

Щеше да бъде по-добре, в случай че не бях направил тази пауза през лятото, когато не бях тук. Щастлив съм, че съм тук. Свикнах доста бързо с града, страната, хората. Приятно е и генерално ми харесва. Сега желая да подвигна равнището си както физически, по този начин и футболно. Мисля, че мога да играя по-добре и да покажа цялостните си качества. Надявам се това да се случи след подготовката през февруари, когато ще стартират мачовете. Надявам се нещата в Левски да се усъвършенстват, а ние да реализираме нещо за този клуб, който го заслужава.

С всички имам положителни връзки. Смятам, че са огромни експерти. Когато пристигнах Славиша към този момент работеше, само че нямаше шанс с вируса и всички проблеми. Много инфектирани играчи, а и той се разболя. Беше тежък интервал, както за него, по този начин и за нас. После застъпи Живко, който е огромен човек, същински Господин, той даваше всичко от себе си за Левски, тъй като доста обича клуба. Той заслужава почитание. Той е основната причина да дойде в клуба. Живко е огромен левскар. Сега какво мога да кажа за Станимир Стоилов? Името му приказва задоволително за него. Виждам, че цяла България го познава и почита. Кариерата му е такава, че няма потребност да приказвам повече. Даде огромна непоклатимост, оказа помощ доста на младите футболисти, които нямат доста мачове зад тила си. След подготовката ще бъдем още по-добри с него.
 Футболистите на Левски взеха по една заплата
Футболистите на Левски взеха по една заплата

Ръководството стартира да " чисти " отговорностите си към първия тим

Добре е, че се получава един баланс сред нас футболистите с повече опит и младите момчета в Левски. Няколко млади футболисти получават опцията да играят за Левски, а това не е лесна работа. Това обаче е и една добра опция за тях, да бъдат част от клуб като Левски. Те би трябвало да се възползват по най-хубавия метод, тъй като нямам доверие в бъдеще да е толкоз елементарно да се пробие в този тим. Мога да кажа за момчетата, които са с нас сега, че дават всичко от себе си, те са положителни футболисти. Ние старите би трябвало да им оказваме помощ и демонстрираме пътя

Купата е една от задачите, които би трябвало да гоним. Няма да е елементарно, тъй като и друго тимове желаят да я завоюват. За нас това е най-краткият път да стигнем до Европа. Трофеят се гони мач по мач. Всеки мач е 50 на 50. Всеки желае да продължи. Така е във всяка среща. Трябва да продължаваме за Купата на България, а в шампионата да гоним трите точки във всяка среща, това би трябвало да бъде нашето мислене. Това би трябвало да бъде манталитетът на Левски. Да не даваме на никой да ни бие, а ние да търсим успеха против всеки ".
 Треньорският щаб на Левски се отхвърли от своите хонорари, с цел да се заплати на играчите
Треньорският щаб на Левски се отхвърли от своите хонорари, с цел да се заплати на играчите

Благородна постъпка от Станимир Стоилов и помощниците му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР