Бракът на Мария Игнатова и Ивайло Нойзи влияе изключително на

...
Бракът на Мария Игнатова и Ивайло Нойзи влияе изключително на
Коментари Харесай

Мария Игнатова стресира Рачков и Нойзи. Конфузно признание

Бракът на Мария Игнатова и Ивайло Нойзи въздейства извънредно на водещата на " Звездите в нас ", която в последно време стартира да разкрива неподозирани неща от персоналния и съкровен живот. Досега в никакъв случай не сме я чували да бъде толкоз смела в думите си. 

Бившата на Димитър Рачков съкруши всички с следващо пикантно самопризнание, което й се изплъзна от устата и няколко секунди по-късно към този момент съжаляваше, че го е споделила.
-->
По време на последния епизод на " Звездите в нас " Мария призна на екранната си половинка на коя ария се е целувала за първи път. Игнатова се разчувства на баладата " Nothing Else Matters " на Металика, като техния вокал беше подправен от един от тимовете. 

" На това парче се целувах за първи път ", призна Мария, само че се усети, че нагазва в дълбоки води и се спря от продължението. От изражението й съдим, че първата целувка е била вълнуваща за Игнатова, защото за малко тя се придвижи в розова страна и не помни къде се намира, а в случай че имаше криле, то сигурно щеше да хвръкне от благополучие, написа show.blitz.bg.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР