Бракът е нещо свещено и обикновено е една от най-важните

...
Бракът е нещо свещено и обикновено е една от най-важните
Коментари Харесай

Лоши или добри сте в брака според зодията ви – класация от 1 до 12

Бракът е нещо свещено и нормално е една от най-важните крачки, които вършат двама души в връзките си. Това е съюз, който би трябвало да подсигурява обич, съгласие и благополучие. За страдание връзките сред хората са доста динамични и не всеки път тази естетика остава толкоз дълго, колкото им се желае. Зодиите също имат частична роля в това дали един брак ще бъде сполучлив или не. Комбинацията сред два знака може да ни покаже доста за бъдещето на тази двойка.

Ето какви са зодиите в сватбен съюз, подредени от най-хубавите към най-лошите.

Рак.

Той е най-хубавият брачен партньор или брачна половинка. Хората от зодия Рак са доста прочувствени и отдадени на взаимоотношенията си. Те са с открити и от време на време могат да бъдат доста чувствителни, изключително към тези, които обичат. Емоционалното им отношение постоянно значи, че сърцата им се разрушават. Погледнато от по-положителна страна обаче, зодия Рак процъфтява в постоянни и дълготрайни връзки. Този знак е най-съвместим със Скорпион.

Риби.

Рибите също са съвършен сътрудник. Чертите на тези хора включват доверие и надеждност. Те елементарно простят и постоянно са подготвени да дадат на хората втори късмет. Тяхната преданост е огромна и ги прави една от най-хубавите зодии за брак. Подобно на Раците, Рибите също са най-съвместими със Скорпион.

Везни.

Везните са доста благи. Това е най-хубавият от всички знаци, което е една от аргументите да са толкоз положителни съпрузи. Тези хора са отдадени на решаването на проблеми и в никакъв случай няма да разочароват сътрудниците си. Те предизвикват половинките си да станат по-добри версии на себе си, тъй че какво повече можете да поискате? Везните са най-съвместими с Близнаци.

Телец.

Той е безрезервен сътрудник. Хората Телци се посвещават на сътрудниците си и безусловно биха създали всичко, с цел да създадат половинките си щастливи. Те са привлечени от прочувствена сензитивност и просветеност. Тяхната преданост е забележителна, те ще застанат до сътрудниците си във всичко и в действителност ще почитат брачните си обети. Телците ще имат съвършен брак с Девите.

Водолей.

Те са дейни сътрудници. Хората от тази зодия са изцяло разнообразни от всеки различен зодиакален знак, когато става въпрос за обич и брак, просто тъй като ненавиждат да се отегчават и да следват избрани правила. Те обичат да са в придвижване и да се потопят във вълнуващи и нови обстановки, тъй че тайната за сполучлив брак с Водолей е развлечение! Водолеят е идеалния любовен сътрудник за Близнаци.

Козирог.

Козирозите схващат значимостта на брака. Те са решителни, като цяло, в случай че се насочат към нещо, всичко е допустимо. Когато става въпрос за взаимоотношения, те процъфтяват най-добре в пълноценна и постоянна среда. Идеята им за благополучие е да бъдат женени и заобиколени от колония от деца! Козирози и Телец са любовно съвпадане, основано на небето.

Близнаци.

Тези хора са сложни сътрудници. Близнаците могат да бъдат с две лица, когато става въпрос за обич и брак. Ето за какво може да е мъчно да разберете какво ще получите от връзка с тази персона. Близнаците могат да се трансфорат в най-хубавия брачен партньор или брачна половинка в миналото и по-късно в един момент да се затворят и да не наподобяват на себе си. Те имат една нежна страна и една по-предизвикателна. Близнаците са най-съвместими с Везни и Водолей.

Скорпион.

Тези хора са сътрудници, цялостни с изненади. Скорпионът постоянно има неприятна известност спрямо другите зодиакални знаци, само че несъмнено не са най-лошият избор за брачен партньор или брачна половинка. Те имат характери, които ги отличават от всички останали зодии. Повярвайте ни обаче, че те постоянно извличат най-хубавото от своите сътрудници, макар че отношението им може да не се хареса на всички. Скорпионите работят доста добре с Рак или Риби.

Дева.

Девите са властни сътрудници. Те постоянно се оправят по собствен личен път във взаимоотношенията. Тяхното мото в действителност е, че това е техният път и не може различен да върви по него. Бракът с Дева значи да приемем обстоятелството, че тя постоянно е права и в никакъв случай няма да желае да договаря. Девите се схващат чудесно с Телец.

Лъв.

Те са ненадеждни съпрузи и съпруги. Лъвовете са тъкмо като Девите в смисъл, че в никакъв случай не можете да предвидите настроенията им. В по-голямата си част тези хора са съвършените сътрудници и са в действителност любящи и нежни. Ако обаче нещо им влезе под кожата и ги нервира, тогава всичко към тях ще се трансформира в същински пъкъл. След като са в сериозна връзка, любовта им става безусловна и те се стремят да останат вечно с индивида до тях. Каква е тайната? Просто не ги ядосвайте. Лъв и Стрелец са страхотна брачна двойка.

Овен.

Овните са доста взискателни сътрудници. Останалите много елементарно се влюбват в представителите на тази зодия. Това е с помощта на невероятния им сексапил и че са извънредно лоялни персони. Те са доста отдадени на брака и любовта, само че тяхната преданост ще има цена, в действителност, те постоянно чакат нещо в подмяна и в случай че не го получат, ще има проблеми! Когато става въпрос за различия в връзките, повярвайте ни, когато споделяме, че те не се въздържат и ще положат всички старания, с цел да потвърдят своите точки. Овен и Стрелец са в действителност сполучлива двойка.

Стрелец.

Това е най-лошия съпруг/съпруга. Характерът му може да бъде доста замайващ за сътрудниците му и измененията в настроението постоянно се появяват постоянно във връзките. Ако се почувстват в капан във връзка, те ще избягат и в никакъв случай няма да се върнат. Те желаят независимост и се опасяват да бъдат арестувани. Въпреки че, в случай че намерят своя съвършен сътрудник, те ще дадат всичко от себе си на връзката. Стрелец и Лъв или Овен са една гореща двойка!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР