Брадърката Зара Димитрова има силно желание скоро да се види

...
Брадърката Зара Димитрова има силно желание скоро да се види
Коментари Харесай

Зара не може да зачене! Коварна болест пречи на пълното щастие на брадърката

Брадърката Зара Димитрова има мощно предпочитание скоро да се види като майка. Варненката е направила проекти за идната година и в  тях счита най-сетне да вкара мисли за правоприемник, с който да зарадва младия си брачен партньор – австралиеца Ерик Уотсън, научи HotArena.

Зара и първенецът по сърф са дружно от близо четири години и преди година се венчаха на загадка гала. Варненката реши, че по този начин ще й е доста по-спокойно и уютно от това да подвига огромно празненство. С обичания се прибраха до София, където споделиха брачните си обети пред шепа другари и по-късно направиха тур по заведенията, с цел да го отпразнуват. Още тогава плъзна слух, че младото семейство се е решило да има деца и за това толкоз доста бърза с отбелязването на сватбата си. Факт е обаче, че година по-късно бебе няма, а Зара е в чудесна спортна форма – доказателство, че скоро не я чака да става майка.

Неотдавна брадърката изуми всички с самопризнание, че тялото й е нейният максимален зложелател, тъй като в последните години страда от проблеми с щитовидната жлеза. Хормоните й бушували от едната прекаленост в другата – сваляла килограми, по-късно внезапно качвала такива. Изпитвала всевъзможни неудобства на болестта, поради което й се налагало да приема медикаменти и да съблюдава специфичен хранителен режим. Точно той я довел до този ослепителен външен тип. Всички, които си спомнят типа на моделката от годините, през които влезе в Къщата на „ Биг брат ” са безапелационни, че за днешния й тип тя е направила чудеса. Освен силиконовите импланти в гърдите, реконструкцията на нос, скули и устни, Зара поправя захапката си, а в последните 6 години е на непрекъсната протеинова диета, с цел да не качва по тялото си непотребни килограми.

Хормоналните смушения обаче не се показват единствено в смяна на външния тип. Те са измежду най-често срещаните проблеми на дамите в опитите им да заченат дете и да го задържат в утробата си. Точно такива усложнения имала и брадърката, която се бояла, че може да се наложи да се подложи на здравна процедура, с цел да може да стане майка, написа " Уикенд ".

„ Двамата с Ерик са решили да имат деца през идната година или най-малко да опитат тогава. Досега всеки имаше фокус над своите задания и нямаха време за наследници ”, издават близки до двойката.

„ Ерик я поддържа във всичко, което прави. Той е подготвен да стане баща от момента, в който й предложи да му стане жена. Зара е тази, която се дърпа от боязън, че може да има затруднения, само че скоро и тя ще попадне в клопката ”, майтапят се с брадърката нейните близки. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР