Брадърката Лилияна Ангелова организира приказно и красиво бебешко парти. Най-интересното

...
Брадърката Лилияна Ангелова организира приказно и красиво бебешко парти. Най-интересното
Коментари Харесай

Лили Клюкарката с приказно бебешко парти

Брадърката Лилияна Ангелова провежда приказно и красиво бебешко празненство. Най-интересното е, че това е американски тренд, като в Америка го вършат безусловно всички бъдещи майки, а в България влиза от скоро, само че бързо набира известност.

Преди няколко месеца пловдивчанката заяви пола на бебето си, а преди дни, благодарение на първата по рода си сходна празненство организация в България сътвориха същинско чудо за бъдещия член на фамилията, написа trafficnews.bg. Идеята на самото събитие е да се провежда празненство с разнични по тип игри и закачки, свързани с бременната, а на купона идват единствено приятелки. Подготовката включва още лист с нужните неща за новороденото, вършат се фотоси за спомен с бременната, а украсата е наложителна и тематична.



До момента, едни от най - красивите и охолно празненства от този вид са на световноизвестните звезди Ким Кардашиян преди месец и Ева Лонгория преди към три седмици. Първи фотоси от стилното празненство Лили Ангелова разгласява в персоналния си профил в Инстаграm, а дрескодът беше синьо и бяло. Приказните фрагменти единствено за секунди могат да те отведат в Disneyland - доста балони, големи мечоци, френски макарони, букви описващи надпис "Baby Boy " и голяма торта са единствено част от изключителния фон.



Бъдещият член на фамилията ще се отглежда най-вероятно под тепетата, където Лили се усеща спокойна и щастлива. Бременността й беше по едно и също време предстояща и в това време изненадваща. Очаквана, тъй като със Станислав са правили опити от две години да имат дете. Имат в това число и един несполучлив опит за инвитро. Сега щастливата бъдеща майка и още по-щастливият предстоящ баща към този момент чакат с боязън появяването на сина им и се приготвят за срещата с него.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР