Брад Пит вече е един от най-богатите актьори в света,

...
Брад Пит вече е един от най-богатите актьори в света,
Коментари Харесай

$400M е богатството на Брад Пит

Брад Пит към този момент е един от най-богатите артисти в света, а чистото му положение възлиза на 400 милиона $. Тази седмица обаче той е с към 40 млн. $ по-богат, откакто е продал дългогодишния си дом.

People оповестява, че Брад е " намерил покупател " за " обширното си имение " в Лос Анджелис, което е пуснал на пазара за ~40 млн. $ още през януари. И въпреки че точната сума, която Брад в последна сметка е получил за жилището, е в загадка, той осъществя забележителна облага, като се има поради, че го е купил " единствено " за 1,7 млн. $ през 1994 година

Очевидно Брад в този момент " търси нещо по-малко " в региона на Лос Анджелис, въпреки че дано не забравяме, че неотдавна той закупи и ергенско жилище на скалата в Кармел, което по случайност се оказа най-скъпото жилище, продавано в миналото в региона. Според " Дейли Мейл " жилището на Брад в Кармел в жанр " Craftsman " си има лично име (Seaward) и е издигнато върху канара с " локален кариерен пясъчник и гранит ". На нас това ни звучи като палат.

И като стана дума за крепости, бърз обзор на другите парцели на Брад: знае се, че той и Анджелина Джоли имат дружно винарна във Франция, както и имение в Ню Орлиънс, което продават за 4,5 млн. $, и " суперяхта " на стойност към 322 млн. $. Брад купува и вила в Майорка на стойност 3,1 млн. $ по време на развода им, а в един миг има плажна къща край Санта Барбара на стойност най-малко 4 млн. $ и имение в Малибу на стойност 8,4 млн. $ (което продава на Елън ДеДженерис и Порша де Роси за 12 млн. долара).
 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР