Брад Пит си намери нова любов. Актьорът се среща с

...
Брад Пит си намери нова любов. Актьорът се среща с
Коментари Харесай

Брад Пит смени Анджелина с 32 години по-младата Ела Пърнел

Брад Пит си откри нова обич. Актьорът се среща с 21-годишната актриса Ела Пърнел, която стана известна от кино лентата на Тим Бъртън „ Домът на мис Перегрин за чудати деца “.

Актрисата е много по-млада от Пит – с цели 32 години, само че това не е единствената изненада. Въпросът е в това, че точно тя извършва ролята на младата Злодеида – героинята на Анджелина Джоли и мнозина виждат прилики сред двете.

Пит и Пърнел са се срещнали по време на кастинг на предстоящ филм Sweetbitter – екранизация по книгата на Стефани Данлър. Пит е продуцент на плана, а Ела е измежду претендентките за основната роля. Според Брад точно тя била и най-подходяща за ролята.

„ Той от дълго време към този момент я бе забелязал “, оповестява източник на In Touch и прибавя, че младата актриса доста се ласкае от внимание на международни звезди, като по нейни думи пред другари, той постоянно е бил номер едно за нея.

Ела Пърнел стартира кариерата си през 2008 година с роля в мюзикъла Oliver! В киното тя навлиза през 2010 година с кино лентата „ Никога не ме оставяй “ с Кийра Найтли.

Преди повече от година Брад Пит се раздели с Анджелина Джоли, която подаде молба за бракоразвод след едвам две години брак, само че дълга връзка. Скоро се заприказва, че бракоразводният развой е прекратен, само че в действителност обстановката остава неразбираема за медиите.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР