Брад Пит продължава да открива нови страни на своя талант.

...
Брад Пит продължава да открива нови страни на своя талант.
Коментари Харесай

Брад Пит представи своя козметична марка, вдъхновена от Гуинет Полтроу

Брад Пит продължава да открива нови страни на своя гений. След като завчера направи своя дебют като ваятел на галерия във Финландия, артистът показа козметичната си марка Le Domaine, предопределена за кожата както на дамите, по този начин и на мъже. За начинанието си артистът описа пред Vogue, съобщи БГНЕС. Пит споделя, че е бил въодушевен частично от Гуинет Полтроу, която започва начин на живот марката Goop с огромен триумф.

„ Харесвам това, което Гуинет направи [с Goop]. Тя към момента е моя доста добра другарка и построи тази империя. Това беше превъзходен креативен излаз за нея. Всъщност, като се замисля, тя май беше първата, която ме научи да си мия лицето два пъти дневно, сподели Пит (той и Гуинет Полтроу имаха връзка през 90-те години), сподели Пит.

В същото време Брад незабавно означи, че е взел умишлено решение да не се показва като „ лице “ на марката, като сподели, че това е извънредно елементарна работа и демонстрирането на козметични процедури пред камера не е за него. „ Измивам си лицето, поставям серума и дневния крем и това е. Вечерта още веднъж измивам лицето си, нанасям серум и нощен крем и – готово “, сподели Брад.

Актьорът също беше запитан кого счита за най-красивия мъж, а Пит означи Джордж Клуни (може би след подобен комплимент Клуни ще стане дипломат на марката).

В изявление Пит приказва и за отношението си към старостта, отбелязвайки, че лозунгът „ против стареенето “ звучи неуместно. „ Не желая да тичам от старостта. Това е нещо, което не може да бъде избегнато и ми се желае нашият нрав да го одобри. Веднъж обсъждахме слогана „ против стареенето “ в Le Domaine, само че това е смешно. Това е измислица. Но това, което е същинско, е грижата за кожата ви от здравословна позиция. Израснал съм със селски нрав, както знаете: сапун един път дневно - и гратис. И мисля, че в случай че обичаме себе си, в случай че се отнасяме към себе си малко по-добре, тогава има дълготрайни изгоди. Така че просто остарявайте здравословно, остарявайте по здравословен метод ”.

Пит показа и по какъв начин вижда бъдещето си. „ Колкото повече одъртявам, толкоз повече се възнамерявам за качеството на живота и прекараното време. Мисля, че след самоизолирането доста хора се замислиха по какъв начин прекарваме времето си, за какво работим толкоз доста, на какво посвещаваме живота си. Мисля, че в последна сметка фамилията и приятелите са всичко, което има значение “, заключи Пит.

Досега на обществеността са показани два продукта: крем и серум. Актьорът създаде марката за хубост в съдействие със семейство Перен, известни винопроизводители във Франция и сътрудници на Пит в производството на розе в личната му винарна Château Miraval. Концепцията за марка за хубост също е обвързвана с този бизнес и се основава на специфичните антиоксидантни свойства на гроздето.

Brad Pitt unveils his genderless skincare line, Le Domaine, to British Vogue.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР