Брачен консултант споделя кои са трите стълба – основите, върху

...
Брачен консултант споделя кои са трите стълба – основите, върху
Коментари Харесай

3-те основи на дълготрайната връзка

Брачен съветник споделя кои са трите стълба – основите, върху които двойката може да гради своята дълготрайна и щастлива връзка.

Ако разгледаме построяването на удовлетворяващи взаимоотношения посредством прилика с построяването на къща – главните би трябвало да са задоволително постоянни, с цел да може да се гради по-нагоре. Само по този метод къщата ще бъде задоволително постоянна, с цел да издържи при неподходящи условия, както и единствено тогава живеещите в нея ще се усещат в действителност сигурни и предпазени. Брачен съветник разкрива кои са трите основи на дълготрайната връзка.
Отговорност
Всеки човек е виновен за личното си благополучие и благоденствие.

В тази връзка – отговорете си на въпроса: „ Доколко сте задоволени от себе си и живота си, изключвайки своята връзка? “. Не всички хора осъзнават, само че личното вътрешно благополучие е обвързано с това каква ще бъде връзката. Ето за какво всеки човек би трябвало да поеме отговорност да работи върху себе си. Това е единственият метод за постигане освен на персоналния капацитет, само че и на този на връзката с колегата ви.
Растеж
Използвайте всеки спор като метод за напредък.

Събирайки двама индивида, няма по какъв начин да се чака, че те ще мислят, усещат и реагират по един и същи метод във всеки един миг. Ето за какво съществуването на спорове е изцяло естествено и необратимо нещо. Най-важното е обаче по какъв метод се позволяват споровете и вероятността, през която ги разглеждате. Всъщност всеки спор ви подтиква към напредък – персонален и на връзката.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР